Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Nor.si je brezplačna storitev in je za uporabo na voljo vsem. Za osnovno uporabo storitve ni potrebna registracija; registriranim uporabnikom je na voljo zgodovina uporabe in statistika obiskanosti.

Prepovedane aktivnosti

Nor.si se ne sme uporabljati za:

  • ustvarjanje URL-jev, ki se uporabljajo pri neželjenem oglaševanju vključno z, vendar ne omejeno na, email in objave na forumih (tj. ne uporabljajte za spam namene).
  • povezave do karkšne koli škodljive vsebine, vključno z phishing stranmi in datotekami, ki vsebujejo zlonamerno programsko kodo.
  • povezave do kakršnih koli datotek ali strani, ki prikazujejo resnično ali simulirano otroško pornografijo.
  • povezavo do drugih spletnih strani, ki tudi ponujajo skrčevanje URL / preusmeritve (ker je ustvarjanje "verige" preumseritev pogosto poskus prikritja zlonamernih uporab; in je tudi potrata pasovne širine).
  • vsaka druga uporaba, ki se šteje za kaznivo

Pridržujemo si pravico, da ostranimo vse skrčene URL-je, za katere menimo, da so kršili naše pogoje, ali za katere verjamemo (po lastni presoji), da so narejeni zlonamerno in kršijo pogoje pravične uporabe. Če bomo presodili, da uporaba ni v skladu z našimi pogoji in z v Republiki Sloveniji veljavnim pravnim redom, se lahko odločimo, da prijavimo zlorabo ustreznim organom, vključno s pomembnimi informacijami, kot je IP naslov ustvarjalca. Prav tako si pridržujemo pravico, da blokiramo vse, ki bi storitev zlorabljali, da storitve v prihodnje ne bodo mogli uporabljati.

Prekomerna uporaba

Prosimo vas, da omejite uporabno naših storitev na "primerno" raven. Prosimo vas, da ne odpirate več sočasnih povezav ali poganjate operacije, ki bi bile tako zahtevne, da bi drugim uporabnikom povzročale težave pri uporabi naše storitve. Pridržuejmo si pravico, da odstranimo skrčen URL iz naše storitve in/ali začasno ali za stalno blokiramo tiste, ki bi storitev zlorabljali in z uporabo presegali ravni, za katere menimo, da so razumne.

Jamstvo in odgovornost

Pri Nor.si se bomo trudili, da bo uporaba naše storitve za vas čim bolj enostavna in brez težav, ampak kot brezplačna storitev, ne zagotavljamo nobenega jamstva in nismo odgovorni za kakršnokoli izgubo ali probleme, ki bi se vam zgodil med uporabo storitve. To vključuje izgube v primeru, da storitev preneha delovati, je nedostopna ali počasna, utrpi izgubo podatkov; ali kakršnakoli druga težava, ki bi jo lahko šteli za vam škodljivo.

Zasebnost

Nor.si ne hrani nobenih osebnih podatkov uporabnikov te strani. Hranimo zgolj tehnične informacije potrebne za delovanje tega servisa, in samo za interno uporabo. Skrčeni URLji niso privatni zato odsvetujemo za uporabo občutljivih oziroma skrivnih podatkov. Anonimna statistika skrčenih URLjev tudi ni privatna in bo dostopna registriranim uporabnikom.

Piškotki

Ob prijavi v stran Nor.si se strinjate z uporabo piškotka, ki hrani informacijo o prijavljenem uporabniku. Piškotek poteče po dveh tednih neuporabe.

Socialna omrežja

Sledi nam na: Twitter